Masina dubla de inghetata Kiwi

Descoperiți Masina Dubla de Inghetata Kiwi - Plăcerea înghețatei făcută acasă!

Când vă doriți să pregătiți mai multe feluri de înghețată, într-un timp cât mai scurt, Masina Dubla de Inghetata Kiwi, cu o putere de 12W, este soluția ideală. Acest aparat revoluționar transformă prepararea înghețatei într-o activitate simplă și rapidă, ideală pentru orice gospodărie.

Capacități impresionante

Masina de Inghetata Ice Cream Duo de la Kiwi este echipată cu două boluri, fiecare având o capacitate de 500 ml. Aceasta înseamnă că puteți prepara până la 1 litru de înghețată în doar 25 de minute! Mai mult, capacele bolurilor sunt concepute cu un sistem de acces facil, permițându-vă să adăugați ingrediente în timpul preparării, fără întreruperi sau complicații.

Caracteristici avansate

  • Capacitate totală: 2 x 500 ml
  • Durata de preparare: 25 minute
  • Material: Aluminiu, pentru o curățare ușoară și o durabilitate sporită
  • Termostat reglabil: Ajustați temperatura perfectă pentru fiecare tip de înghețată pe care o doriți

Indiferent că pregătiți o înghețată cremoasă de vanilie sau un sorbet răcoritor de lămâie, Masina Dubla de Inghetata Kiwi vă permite să experimentați cu diverse arome, garantând rezultate excelente de fiecare dată. Este instrumentul perfect pentru a aduce bucuria deserturilor înghețate direct în confortul casei dumneavoastră.

De ce să alegeți Masina Dubla de Inghetata Kiwi?

Pentru comoditate, eficiență și posibilitatea de a personaliza fiecare porție de înghețată, acest aparat este alegerea ideală pentru toți iubitorii de deserturi. Transformați fiecare moment al zilei într-o sărbătoare a gustului cu Masina Dubla de Inghetata Kiwi!

TAGS: